Energiløsninger til din bolig 

Hos Søkrog VVS – Bedre Energi Svendborg kan du få uvildig energirådgivning inden for bl.a.:

Din lokale energispecialist

Søkrog VVS er din lokale specialist inden for energirådgivning. Vores medlemsskab i Bedre Energi er din garanti for professionel rådgivning inden for energi.

Hos os får du altid rådgivning baseret på den nyeste viden, og i vores løsninger finder du den nyeste teknologi. Så er du garanteret sikker drift og besparelser mange år ud i fremtiden.

Vi er Certificeret Energivejledere, så du er sikret professionel rådgivning i forbindelse med dit valg af energioptimering. Vi finder den energiløsning, der passer lige præcis til dine ønsker og behov. I dag er mulighederne mange og især en løsning, hvor der indgår varmepumpe, solceller eller jordvarme ses mere og mere.

En investering i energi- og miljørigtige løsninger kan i det lange løb spare dig for mange penge. Du kan nemlig sikre store besparelser på din varmeregning med den rette ekspertrådgivning. Det sker igennem bedre udnyttelse af dine ressourcer.

Energirådgivning om den rette løsning

Det kan generelt være svært, at danne sig det fulde overblik over de mange fordele og ulemper, der er forbundet de forskellige typer opvarmningsformer. Det skyldes, at flere faktorer spiller ind, når du skal vælge den mest hensigtsmæssige opvarmningsform, der passer til dig.

Husstandens årlige forbrug samt boligens antal af etager og årgang spiller en rolle i valget af den mest hensigtsmæssige opvarmningsform. Derudover har graden af isolering også en betydelig rolle. Uanset din situation, er du garanteret at vi finder en varmeløsning, der passer til lige netop dit behov.

Tænk grønt

Når du vælger Søkrog VVS – Bedre Energi Svendborg som din professionelle samarbejdspartner, er du garanteret vejledning i hvilken energi- og varmeløsning, som er mest fordelagtig i lige netop din situation. Her er der flere faktorer, som man med fordel kan overveje.

Står du og skal udskiftet dit gamle varmeanlæg, kan det som oftest betale sig, at investere i en anden type opvarmningsform. Dette skyldes, at de nye og moderne varmeløsninger er langt mere energi- og miljørigtige end tidligere. Det resulterer i en bedre udnyttelse af ressourcerne og dermed en billigere varmeregning. Samtidig nyder miljøet ligeledes godt af det.

Når du vælger Søkrog VVS – Bedre Energi Svendborg, så er det din garanti for, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, der er tilgængeligt på markedet.

Energirådgivning, der ser på helheden

Ved energirådgivning gennemgår vi hele din bolig for at kunne lave en komplet vurdering af mulighederne for energioptimering – vi tænker altid i totalløsninger. Det kan være lige fra et helt nyt varmeanlæg til små justeringer i dit nuværende anlæg. Udover energibessparelser, kan du med alt taget i betragtning måske opnå en bedre energimærkning, som kan øge salgsværdien af dit hus.

Kontakt os på Tlf. 62 21 57 27 og lad os starte med en udforpligtende snak.

Læs mere om energi: