Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

Beregn energimærke på boligen (A2020 til G)

Se potentielle energibesparelser og værdiforøgelse ved energioptimering af hus

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Søkrog VVS A/S giver vi dig muligheden for at lave en energiberegning af husets energimærke.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Vores Gratis Energiberegner

I vores gratis energiberegner nedenfor skal du blot indtaste boligens antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh. Det giver dig hurtigt et overblik over dit samlede energiforbrug, og hvor optimalt det fungerer.

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Store besparelser på varmeregningen

Et velfungerende anlæg kan give dig store besparelser på varmeregningen, derfor er det værd at overveje en energioptimering, hvis dit anlæg ikke fungerer optimalt. Det kan på mange punkter være svært, at danne sig et overblik over, hvilke muligheder der er for energioptimering af hus og hvordan det gribes an. Derfor tilbyder vi et Energitjek, hvor du får vejledning fra en Certificeret Energivejleder, der er uforpligtende overfor energiselskaberne. Det betyder, at vi kigger objektivt på dit energiforbrug og vejleder udfra dine ønsker og behov frem for energiselskabernes interesser.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Energioptimer hus – få fordele nu og i fremtiden

Vidste du, at energimærkning på dit hus spiller en stor rolle lige nu og på sigt? Ved energioptimering af hus får du fordele som en mærkværdigt lavere varmeregning fra dag 1.

I det lange løb, når boligen skal på boligmarkedet, vil et energioptimeret hus udskille sig positivt iblandt mængden. Da kræsne købere lægger stor vægt på ejendommes tekniske installationer og energimærkning, vil du med en energirenoveret bolig have et forspring på boligmarkedet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 62 21 57 27
post@soekrog-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon