Erhverv VVS

Har du en erhvervsejendom, en udlejningsejendom eller en industrivirksomhed, så har vi erfaringen i pasning og vedligeholdelse af alle former for vand- og varmeinstallationer.

Det er installationer, der skal holde i mange år – og hvis funktionalitet er altafgørende for eksempelvis energiforbrug. Selv små funktionsfejl på disse anlæg kan koste meget i øget og unødvendigt energiforbrug.

Serviceordning på dit anlæg

Søkrog VVS laver gerne en serviceordning på dit vand- og varmeanlæg. Vores erfaring viser at det i længden er billigere at få foretaget regelmæssige serviceeftersyn, end at reparere eller skifte når først uheldet er sket. Når vi servicerer dine anlæg tjekker vi altid for skader, som ikke er opstået endnu, så vi kan komme den i forekøbet istedet. Dermed er du sikker på, at dine anlæg ikke svigter dig, når du har mest brug for dem. 

Tjek for forbedringer og besparelser

Søkrog VVS A/S laver gerne en uforpligtende gennemgang af ejendomme og virksomheder med henblik på energibesparelser og driftsøkonomiske løsninger.

Energirådgivning fra Certificeret Energivejleder

Vi er uddannet som Certificeret Energivejledere med speciale i erhverv, så vi er klædt på til at give din virksomhed en professionel energirådgivning. Vi finder de muligheder for energioptimering, der kan give størst mulige økonomiske udbytte.

Læs mere om energi: