GRØN ENERGI

- skån miljøet og spar på energien

Brændsler som el, gas, olie, træpiller, fjernvarme, koks osv. er blevet dyre. Virkningsgrader og Scop værdier er begreber der nævnes i flæng i forbindelse med grøn energi, men hvad betyder de?
 
Virkningsgrader og Scop værdier er i sig selv ikke nødvendigvis de rigtige tal som du har brug for. Disse tal er fremkommet ud fra test og prøver ved bestemte temperaturer og belastninger. I Danmark har vi temperaturer fra -12 til +30 gr. Derfor har vi brug for andre tal til at hjælpe os ved beregning, hvis vi skal tæt på det optimale resultat.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Svendborg ønsker vi at hjælpe dig med at finde den rigtige klimavenlige løsning, når det kommer til energi. Vi følger de nyeste trends og sørger for at holde os opdateret på effektive metoder, teknologier og løsninger, som er alfa og omega i denne branche – især når det kommer til grøn energi. Vi skræddersyer grønne energiløsninger til vores kunder, da vi ved at alle kunder har forskellige ønsker og behov – det skyldes ganske enkelt at så huse og grunde aldrig er ens og det er personerne der bor der heller ikke. Gennem dialog med kunden, sørger vi for at få de bedste forudsætninger for jeres energiprojekt, hvis I drømmer om en klima venlig løsning.

Beregning af driftsøkonomi

Det er ret nemt at beregne et anlægs driftsøkonomi ud fra virkningsgrader og Scop værdier. Disse er som regel oplyst som standard. Det der er afgørende, er års nytte virkningsgrad, da dette er en værdi, der viser apparatets virkningsgrad over et driftsår. Dette kan vi hjælpe dig med at udregne, så du er sikker på at du får den virkning på dit energianlæg som du regner med. Kontakt os gerne hvis vi skal hjælpe dig med at optimere dit anlæg så du får mest muligt ud af det.

Graddage, varmetab og forbrug

Vi laver kontrolberegninger ud fra graddage, varmetab og forbrug. Derudover er installationens totale beskaffenhed vigtig. Derefter finder vi produkter, der har de driftsegenskaber, du har brug for. Her kigger vi på dig og din boligs behov, for at finde frem til lige præcis de produkter du har brug for, som både er effektive og samtidig klimavenlige.

Energirådgivning – brug vores viden om grøn energi

Søkrog VVS A/S kan hjælpe dig med at vurdere og kontrollere disse ting og komme med beregninger, som kan bruges til sammenligning mellem eksisterende kontra nye installationer. Vi kalder vores energirådgivning for et Energitjek. Som en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi har vi hos Søkrog VVS, adgang til den bedste uddannelse på Teknologisk institut, hvor alle vores certificerede energivejledere er uddannet. Vores uddannelse sikre at vi altid kan yde kompetent og uafhængig energi rådgivning til vores erhvervskunder og give personlig og individuel rådgivning til vores private kunder, som vi rådgiver om grønne løsninger.

Vi er ikke bundet af nogle energiselskaber, hvilket gør at vi kan være uvildige og garantere dig den bedste rådgivning. Vi har ingen holdning til hvilket energiselskab du skal vælge og hos os er kunden altid i førsterække.

En god investering

Selvom en grøn løsning nogle gange kan være en dyrere løsning her og nu, så vil du med god rådgivning få et driftsøkonomisk plus som gør at den investering du ligger i forbedringer og optimering hurtigt vil blive tilbagebetalt gennem store besparelser i den daglige drift. Derfor er god rådgivning nøglen til at få det bedste ud af din investering, som gerne skal fungere i mange år fremadrettet. Dertil kommer selvfølgelig at du hjælper miljøet, og sørger for at holde dit eget Co2 udslip nede gennem en god grøn energiløsning.

Book et Energitjek – vi leverer en løsning, der gør din idé til virkelighed – Læs mere om Energitjek.

Læs mere om energi: