Gulvvarme - Vi etablerer gulvvarme

Gulvvarme er både behageligt for dine fødder og din pengepung

Du har sikkert oplevet den behagelige følelse af gulvvarme - og især i de kolde måneder er det et hit til at opvarme de vinterkolde fødder. Du har måske tænkt, at gulvvarme er en dyr varmeløsning, men det er det i realiteten ikke. Faktisk kan du spare på varmen og dermed pengene, hvis du vælger at få indlagt gulvvarme.

Med en gulvvarme installation fordeles varme jævnt udover hele boligen, og er derfor også et hit i mange nyere huse. Gulvvarme kan dog både installeres i forbindelse med nybyg, men kan også installeres i allerede eksisterende boliger hvis der skal lægges nyt gulv.

Spar på varmen uden at fryse

Ved gulvvarme opvarmes rummet nedefra og op (modsat en radiator). Det betyder, at varmefordelingen bliver mere jævn og rummet vil føles varmere, end temperaturen er.

I et rum, hvor gulvvarme-temperaturen er sat til 20 grader, vil det føles som 22 grader. Dermed kan du skrue ned for temperaturen - uden at fryse! På den måde sparer du både energi og penge.

Gulvtypen afgører gulvvarme-systemer

Der findes forskellige gulvvarme-systemer. Hvilket system, du bør bruge, afhænger af, om gulvet er et trægulv eller betongulv.

Ønsker du gulvvarme i et rum, hvor der både er trægulv og klinker, anbefaler vi, at du får etableret separate kredse i varmesystemet. Det betyder, at der er én kreds til klinkegulv og én kreds til trægulv. Hvis de to gulvtyper kører på samme kreds, forringes komforten ved gulvvarmen og du ender med at bruge mere varme end nødvendigt.

Gulvvarme giver indretningsfrihed

Ønsker du stor indretningsfrihed i dit hjem? Så er det endnu en årsag, der taler for gulvvarme. Med gulvvarme skal du ikke tage hensyn til radiatorer, når du indretter - dem slipper du for! Du slipper også for synlige installationer - det eneste synlige er en lille termostat, som kan fås trådløs, så du også slipper for synlige ledninger.

Installation af gulvvarme

I forbindelse med installation af gulvvarme skal alle el-installationer udføres af en autoriseret el-installatør. Desuden bør tilkoblingen til dit varmesystem udføres af en professionel fagmand.

Hvordan med gulvvarme pris og kvadratmeter?

Prisen på gulvvarme er meget individuel, da der er mange faktorer, som har betydning for arbejdets udførelse. Du kan tage fat i os, så kan vi lave et tilbud på gulvvarme til dig til den bedst mulige pris uanset om du skal have nyt gulv med gulvvarme eller etablering af gulvvarme i eksisterende gulv.

Overlad trygt installation af gulvvarme til os

Vi kan hjælpe dig, hvad enten du ønsker, at vi klarer hele gulvvarme-installationen eller blot træder til, når der er brug for professionelle fagfolk. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på tlf. 62 21 57 27.

Vi etablerer gulvvarme i Svendborg og omegn

Vores markedsområde er i Svendborg kommune, herunder Svendborg, Ollerup, V. Skerninge, Skårup, Vejstrup, Gudme, Stenstrup, Kirkeby, Thurø, Tåsinge, Oure, Gudbjerg og Ulbølle.

Læs mere om energi: