Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

Få et serviceeftersyn på dine anlæg

Hos Søkrog VVS – Bedre Energi Svendborg tilbyder vi effektiv service i høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af reservedelene, og du vil udelukkende møde kompetente medarbejdere med stor viden inden for emnet.

Søkrog VVS Svendborg udfører serviceeftersyn og vedligholdelse af en lang række installationer. Herunder:

 • Gaskedler
 • Varmepumper
 • Jordvarmeanlæg
 • Fjernvarmeanlæg
 • Ventilationsanlæg
 • Solvarmeanlæg
 • Badeværelser
 • Brugsvandsanlæg

Få den bedste driftsøkonomi på dit varmeanlæg

For at opnå den gode driftsøkonomi, er det vigtigt at anlæg og kedel eller varmepumpe, er indreguleret rigtigt. Sammen finder vi ud af, hvor langt varmekurven kan skrues ned, når gulvvarme- eller radiatorsystemet er helt åbent!

Denne øvelse med temperatur, varmekurve og vand mængder kan udføres på alle anlæg. Dette – sammen med kvaliteten på din varmekilde – bestemmer, hvor god driftsøkonomi, dit anlæg har

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Hvorfor er service vigtigt?

Mange installationer og anlæg udsættes for slidtage dagligt, og har derfor brug for vedligeholdelse. Ved at servicere dit anlæg og installationer regelmæssigt øges levetiden, og du kan dermed udskyde en økonomisk overraskelse i forbindelse med køb at helt nyt anlæg eller installation.

Med regelmæssig vedligeholdelse, kan du desuden minimere dine omkostninger, da du sparer penge på vand- og varmeregning.

Tid til nyt varmeanlæg?

Søkrog VVS Svendborg udfører også installation af bl.a. varmepumper og gaskedler – både ved renovering og nybyggeri. Hvis du ønsker at udskifte din gaskedel eller oliefyr til en ny energivenlig model eller varmepumpe, hjælper vi gerne med både rådgivning og opsætning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Vi er din pålidelige samarbejdspartner

Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du garanteret pålidelige og professionel rådgivning. Hos Søkrog VVS – Bedre Energi Svendborg ligger vi stor vægt på at udføre arbejdet inden for arbejdets rammer. Det vil sige i den aftalte kvalitet, til den aftalte pris og inden for den aftalte tid.

Derudover står vi også altid klar med gode råd og kyndig vejledning. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til dit anlæg eller installation, eller hvis du har brug for en sparringspartner. Vi hjælper med stort set alle VVS og energirelaterede problemer, du står med.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Service eftersyn i Svendborg og omegn

Søkrog VVS udfører vedligeholdelse af anlæg samt service eftersyn i Svendborg, Ollerup, V. Skerninge, Skårup, Vejstrup, Gudme, Stenstrup, Kirkeby, Thurø, Tåsinge, Oure, Gudbjerg og Ulbølle.

Bestil tid til serviceeftersyn

Kontakt os på tlf. eller per mail for nærmere aftale.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 62 21 57 27
post@soekrog-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon