Kontakt Søkrog VVS i Svendborg

Hos Bedre Bad - Søkrog VVS er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning.

Uanset om det er en lille eller stor opgave, står vi altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med at finde den bedste løsning. Vi har nemlig mange års erfaring med, at løse diverse opgaver både for private såvel som erhverv. Du kan enten kontakte os ved at udfylde den nedenstående formular, hvorefter vi vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du kan selvfølgelig også kontakte os på tlf. 62 21 57 27. Det kan være du går og tænker på nogle spørgsmål omkring etablering af et nyt badeværelse, eller måske trænger du til et serviceeftersyn på dit energianlæg. Uanset hvilket problem du har, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning. Bedre Bad - Søkrog VVS har nemlig nogle af de bedste fagfolk. Vi er en lokal VVS-installatør, med mange professionelle fagudlærte VVS-folk, der er klar til at rykke ud, hvis du får brug for det.

Find os her

Herunder finder du vores kontaktoplysninger på Søkrog VVS - Bedre Bad & Energi. Du finder både afdelingens adresse, telefonnummer og email. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Uanset om du har et stort projekt i tankerne eller bare et vvs-relateret spørgsmål.

Søkrogen 1 
5700 Svendborg

Tlf. 62 21 57 27
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udfyld vores kontaktformular

Skriv til os:

Søkrog VVS A/S

I forbindelse med at Søkrog VVS er tilknyttet Bedre Bad kæden, har vi fået tilført en hel del ny viden omkring den nyeste teknologi og de moderne trends. Vi bruger derfor vores medlemskab til vores kunder fordel, da vi altid er opdateret med den nyeste viden, hvilket giver os muligheden for at løse stort set alle VVS-opgaver. Der er selvfølgelig i sammenspil med den erfaring, vi allerede har udviklet igennem flere års VVS-arbejde.  

Læs mere: