Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

Kontakt Søkrog VVS i Svendborg

Hos Bedre Bad – Søkrog VVS er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning.

Uanset om det er en lille eller stor opgave, står vi altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med at finde den bedste løsning. Vi har nemlig mange års erfaring med, at løse diverse opgaver både for private såvel som erhverv. Du kan enten kontakte os ved at udfylde den nedenstående formular, hvorefter vi vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du kan selvfølgelig også kontakte os på tlf. Det kan være du går og tænker på nogle spørgsmål omkring etablering af et nyt badeværelse, eller måske trænger du til et serviceeftersyn på dit energianlæg. Uanset hvilket problem du har, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning. Bedre Bad – Søkrog VVS har nemlig nogle af de bedste fagfolk. Vi er en lokal VVS-installatør, med mange professionelle fagudlærte VVS-folk, der er klar til at rykke ud, hvis du får brug for det.

Søkrog bil

Find os her

Herunder finder du vores kontaktoplysninger på Søkrog VVS – Bedre Bad & Energi. Du finder både afdelingens adresse, telefonnummer og email. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Uanset om du har et stort projekt i tankerne eller bare et vvs-relateret spørgsmål.

Kogtvedvej 165
5700 Svendborg

 

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Udfyld vores kontaktformular

Skriv til os:

  Navn

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

  Søkrog VVS A/S

  I forbindelse med at Søkrog VVS er tilknyttet Bedre Bad kæden, har vi fået tilført en hel del ny viden omkring den nyeste teknologi og de moderne trends. Vi bruger derfor vores medlemskab til vores kunder fordel, da vi altid er opdateret med den nyeste viden, hvilket giver os muligheden for at løse stort set alle VVS-opgaver. Der er selvfølgelig i sammenspil med den erfaring, vi allerede har udviklet igennem flere års VVS-arbejde.

  Læs mere:

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 62 21 57 27
  post@soekrog-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

   Navn

   Email

   Telefon