En del af Bedre Bad – Bedre Energi

Søkrog VVS Svendborg er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden, som er en af Danmarks største kæder af VVS-installatører.

Vi er specialister i totalentrepriser på badeværelser og energiløsninger. Her kan du se et udvalg af færdiggjorte badeværelser på Bedre Bad – Bedre Energi hjemmeside.

Vi løser som sagt en hel del opgaver både indenfor badeværelser og energiløsninger.

Bedre Bad

Vi er eksperter i at modernisere badeværelser. Søkrog VVS Svendborg - Bedre Bad er altid opdateret på de nyeste trends og teknologier inden for badeværelser. Derfor fører vi kun de bedste produkter i høj kvalitet og arbejder sammen med professionelle producenter.Vi går meget op i at kunne levere de bedste produkter til vores kunder, som giver dem og deres familie den største glæde.

Det er vidt forskelligt, hvilke behov kunderne har. Vi arbejder derfor altid på, at personliggøre vores kunders badeværelser. For at skabe et individuelt badeværelse er vi nødt til at finde ud af, hvilket rum vi arbejder med. Vi tilbyder derfor et uforpligtende badtjek, så vi sammen med vores kunder får et overblik, over de muligheder der er.

De badløsninger vi laver, er skabt helt fra bunden. Vi har nemlig mange års erfaring i at lave individuelle badeværelser, der er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Vi laver selvfølgelig mindre renoveringer, hvor vi f.eks. udskifter diverse sanitetsprodukter, men vi leverer også totalløsninger til et nyt badmiljø, der rummer alle i familiens behov. Det er med til at gøre kvaliteten af hverdag bedre og øger komforten.   

Bedre Energi

Vi er også specialister i at levere gode energiløsninger til vores kunder. Den energiform man har eller vælger, kan variere meget efter, hvilket hus man har, og hvilken person man er. Derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme dette. Bedre Energi kæden er nemlig uafhængig af energiselskaberne, derfor er vores vejledning og rådgivning altid baseret på en professionel og fagmæssig baggrund.

Vi har certificerede medarbejder, der rådgiver i de bedste løsninger. Vi undersøger selvfølgelig, hvilke muligheder der er, for at kunne lave en energioptimering. Mange tænker måske, hvorfor det skulle være nødvendigt med en energioptimering af hjemmet. En energioptimering kan være med til at skabe besparelser på elregningen, samtidig får dit hus et bedre energimærke, hvilken øger salgsprisen. Det er selvfølgelig også et spørgsmål om komfort. Gulvvarme f.eks. er med til at give en jævn varmefordeling i rummet og øger mulighederne for indretning.      

Din samarbejdspartner

Hos Bedre Bad – Bedre Energi kan du altid hente hente inspiration samt få rådgivning og nyttig viden efterfulgt af den rigtige løsning for dig – uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde. Vi giver dig den bedste rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for nyt badeværelse, renovering eller energioptimering.

Professionel tilgang til opgaverne

Bedre Bad – Bedre Energi satser på god kompetence- og vidensudvikling. Derfor har vi etableret eget AKADEMI, hvor medlemmerne løbende opdateres og gennemgår uddannelsesforløb. Det er bl.a. på Akademiet, at kæden i samarbejde med Teknologisk Institut uddanner egne:

  • Certificerede Energivejledere

  • Certificerede Vådrums installatører.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for mere information og et godt tilbud på et badeværelse eller energiløsning. Kontakt os på tlf. 62 21 57 27 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere: