Energirådgivning der medfører energibesparelser

Energibesparelser og ny effektiv teknologi, der kan være med til at give dig besparelser på elregningen, er et af de store fokusområder hos Søkrog VVS A/S. Når vi rådgiver vores kunder om løsninger, så ser vi ikke kun på anskaffelsesprisen. Det er for os lige så vigtigt at anbefale den løsning, som giver kunden den bedste driftsøkonomi – mange år fremover.

Grunden til at vi kan levere denne service er, fordi vi er uafhængige af energiselskaberne.

For os er det vigtig at kundernes behov kommer i første række, og at de får tilbudt en løsning, der er passer til deres og familiens behov.

Gør brug af vores certificerede energivejledere

Energiforbruget i din bolig kan betyde meget. For det første kan det påvirke elregningen, hvis dit energianlæg ikke fungerer optimalt. Hvis du ønsker at få et overblik over dit energiforbrug, står Søkrog VVS A/S – Bedre Energi i Svendborg klar med den rette rådgivning.

Du kan altid være sikker på at få professionel rådgivning af en Certificeret Energivejleder, så du får det bedst mulige udbytte af energitjekket og vores samtaler. Vi hjælper dig selvfølgelig til at finde ud af, hvordan du kan energiforbedre din bolig med størst muligt udbytte. Vi mener nemlig, at gode energibesparelser starter med et ordentligt energitjek!

Få holdbare energiløsninger

Du kan være sikker på at få løsninger, der er i top driftsøkonomisk – og derfor også løsninger som holder i det lange løb. Det kan dog være en god idé at lave en aftale omkring et serviceeftersyn, da det i de fleste tilfælde kan være med til at forebygge eventuelle problemer og uheld med dit varmeanlæg. Vi vil nemlig gerne give dig den bedste driftsøkonomi på det varmeanlæg du benytter eller skal have installeret.

For at opnå den gode driftsøkonomi er det vigtigt at anlæg, kedel eller varmepumpe, er indreguleret på den korrekte måde. Derfor finder vi sammen ud af, hvor langt varmekurven henholdsvis kan skrues ned, når gulvvarme- eller radiator systemet er helt åbent!

Denne øvelse med temperatur, varmekurve og vandmængder kan vi udføre på alle anlæg, så vi kan hjælpe alle vores kunder med at optimere deres anlæg. Dette – sammen med kvaliteten på din varmekilde – bestemmer altså, hvor god driftsøkonomi, dit anlæg kan have.

Bliv energitjekket – Professionel energirådgivning 

Vi tilbyder en grundig gennemgang af din bolig for at identificere mulighederne for energioptimering – denne type energirådgivning kalder vi et Energitjek – klik her for at læse mere.

Kontakt

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 21 57 27, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig, hvad end det er en mindre renovering af dit varmeanlæg eller en totalløsning.

VVS i Svendborg og omegn

Vi arbejder i Svendborg, Ollerup, V. Skerninge, Skårup, Vejstrup, Gudme, Stenstrup, Kirkeby, Thurø, Tåsinge, Oure, Gudbjerg og Ulbølle.

Læs mere: