Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

VVS, badeværelser, energi og blik

Søkrog VVS Svendborg hjælper både private og erhverv med flere typer opgaver.

Søkrog VVS – Bedre Bad & Energi er dine lokale og uvildige VVS-eksperter. Vi udfører bl.a. renovering af dit gamle badeværelse, og skaber dig et helt nyt og smukt badeværelse, med de bedste sanitetsprodukter.

Vi er altid opdateret på de nyeste trends og går op i at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Derfor udfører gerne et gratis badtjek, hvor vi kommer hjem til dig, og kigger på de muligheder der er for dit badeværelse.

Udover at vi renoverer og tilbyder totalløsninger til dit badeværelse, så står vi selvfølgelig også for at give vores kunder inspiration. Det kan nemlig være en svær proces at starte et helt nyt projekt, hvis man aldrig har prøvet det før. Derfor har vi i samarbejde med resten af Bedre Bad kæden lavet en udstilling, som er fyldt med de nyeste teknologier, møbler, tilbehør og meget andet til badeværelset. Her får du nemlig muligheden for at se og røre produkter fra mange vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

De bedste energiløsninger til din bolig

Badeværelser er selvfølgelig ikke det eneste, vi er specialister i. Vi leverer også de bedste energiløsninger til din bolig. Der findes mange forskellige løsninger, når du skal vælge en energiform, vi tilbyder:

Vores medarbejdere er certificerede energivejledere, så du kan altid være sikker på, at få en professionel rådgivning i forbindelse med rådgivning af hvilken energiform, der vil være den bedste løsning for dig og din familie. Det kan nemlig variere meget efter behov og hvilket hus du har.

Vi gennemgår derfor hele din bolig, så vi kan lave en komplet vurdering af dine muligheder for energioptimering, inden vi begynder rådgivningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi løser VVS opgaver i hele Svendborg og omegn.

Med moderne og tidssvarende teknik og værktøj tilbyder Søkrog VVS – Bedre Bad – Bedre Energi Svendborg alle former for VVS-arbejde. Vores professionelle montører er alle udstyret med servicevogne, der er indrettet som rullende værksteder, så vi på stedet og med kort varsel kan løse stort set alle VVS-opgaver. Det er med til at gøre vores service effektiv og funktionel.

Vores uddannede VVS-montører har den baggrund, der skal til for at gennemskue, beregne og dimensionere det rigtige anlæg/system til dit behov!

Søkrog VVS laver gerne en serviceordning på din vand- og varmeinstallation. Vores erfaringer viser nemlig, at det i længden kan være billigere at få foretaget nogle regelmæssige serviceeftersyn, end at reparere eller udskifte når først, der er sket et uheld.

Kontakt os på nedenstående knapper og lad os tage en udforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

VVS i Svendborg og omegn

Vi arbejder i Svendborg, Ollerup, V. Skerninge, Skårup, Vejstrup, Gudme, Stenstrup, Kirkeby, Thurø, Tåsinge, Oure, Gudbjerg og Ulbølle.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 62 21 57 27
post@soekrog-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon