Udstilling med 600 m2 bad-inspiration

Badudstilling med badeværelsesmøbler og løsninger

I vores store udstilling i Middelfart kan du se et bredt udvalg af komplette badeværelser, badekar, badeværelsesmøbler, -tilbehør og meget mere. Vores badekspert hjælper dig med dit drømmebadeværelse.

Du kan se og røre produkter og løsninger fra vores samarbejdspartnere i de mange opstillede bademiljøer: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Du har derfor mulighed for at sammensætte dit helt personlige badeværelse med lige fra vandhaner, toiletter og brusehoveder til badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør. Kom forbi og få gode og find inspiration til dit nye badeværelse.

Få indblik i moderne VVS- & energiløsninger

I udstillingen er der også Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører, som kan give dig gode råd til energioptimering af din bolig eller hjælpe dig med at finde løsninger inden for VVS. Dermed kan du få et hurtigt overblik over hvilke moderne løsninger der findes på markedet.

Hvis du eksempelvis har spørsgmål til montering af duschtoilet eller materialevalg til brusenichen, så skal du blot henvende dig til en af vores Vådrumsinstallatører.

Booking og bemanding i badudstilling

Har du lyst til at komme forbi centeret og få en kop kaffe og snak med en af vores dygtige medarbejdere, så besøg centerets hjemmeside for at booke en badkonsulent eller se hvornår du finder en ekspert i enten badeværelser, vvs eller energiløsninger i udstillingen.

Find vej til badudstillingen hos Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart

Tlf.: 69 13 65 00

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår (Se hvornår der er bemanding på hjemmesiden).

Se mere: