Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

Udstilling med 600 m2 bad-inspiration

Badudstilling med badeværelsesmøbler og løsninger

I vores store udstilling i Middelfart kan du se et bredt udvalg af komplette badeværelser, badekar, badeværelsesmøbler, -tilbehør og meget mere. Vores badekspert hjælper dig med dit drømmebadeværelse.

Du kan se og røre produkter og løsninger fra vores samarbejdspartnere i de mange opstillede bademiljøer: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Du har derfor mulighed for at sammensætte dit helt personlige badeværelse med lige fra vandhaner, toiletter og brusehoveder til badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør. Kom forbi og få gode og find inspiration til dit nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Få indblik i moderne VVS- & energiløsninger

I udstillingen er der også Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører, som kan give dig gode råd til energioptimering af din bolig eller hjælpe dig med at finde løsninger inden for VVS. Dermed kan du få et hurtigt overblik over hvilke moderne løsninger der findes på markedet.

Hvis du eksempelvis har spørsgmål til montering af duschtoilet eller materialevalg til brusenichen, så skal du blot henvende dig til en af vores Vådrumsinstallatører.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Booking og bemanding i badudstilling

Har du lyst til at komme forbi centeret og få en kop kaffe og snak med en af vores dygtige medarbejdere, så besøg centerets hjemmeside for at finde kontaktoplysningerne.

Du kan også booke en badkonsulent lige her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Find vej til badudstillingen hos Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart

Hjemmeside: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår (Se hvornår der er bemanding på hjemmesiden).

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 62 21 57 27
post@soekrog-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon