Vi skaber dit nye Badeværelse

Renovering eller helt nyt badeværelse

Hos Søkrog VVS i Svendborg laver vi alle typer badeværelser – og vi kan hjælpe i alle situationer, uanset om dit badeværelse trænger til at blive moderniseret eller om du skal have helt nyt badeværelse. Vi har mange års erfaring med at skabe badeværelseløsninger, og er sikre på, at vi kan skabe et badeværelse som efterlever alle dine ønsker og behov.

Ombygning af det nuværende badeværelse

Har du et badeværelse, der trænger til en total ombygning, hjælper vi dig gerne igennem projektet. Vi hjælper dig med at finde de rigtige håndværkere og med at finde de produkter du kunne tænke dig – lige fra toilet til badekar. Vi hjælper dig også med at styre byggeprocessen, så dit nye badeværelse bliver, som du ønsker det.

Har du et badeværelse, der trænger til opfriskning med f.eks. nyt badekar, vandhane eller badeværelsesmøbler, hjælper vi dig også gerne her. Vi kender til vigtigheden af selv de små detajler, så du får et badeværelse med et helt nyt udtryk. 

Inspiration til nyt bademiljø

Drømmer du om et lækkert, nyt badeværelse, men har svært ved at vælge f.eks. badeværelsesmøbler, badekar eller håndvask? Så kan det kan være en hjælp i inspirationsfasen at se billeder af andre bademiljøer og bad-design – på den måde bliver du bedre kvalificeret til at at tage et valg om, hvordan du ønsker, at dit badeværelse skal se ud.

Du kan få en masse badeværelse inspiration og ideer til dit bad-design ved at se nogle af de badeværelsesløsninger, som Bedre Bad-kæden står bag.

Badtjek – Gode råd til dit badeværelse

Brug vores viden, indsigt og erfaring til at skabe det perfekte individuelle badeværelse - bestil et Badtjek.

Søkrog VVS laver Badtjek og moderniserer/installerer badeværelser i Svendborg kommune, herunder i Svendborg, Ollerup, V. Skerninge, Skårup, Vejstrup, Gudme, Stenstrup, Kirkeby, Thurø, Tåsinge, Oure, Gudbjerg og Ulbølle.

Se mere: