Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

Nyt badeværelse og renovering af eksisterende

Renovering eller helt nyt badeværelse?

Hos Søkrog VVS i Svendborg laver vi alle typer badeværelser – og vi kan hjælpe i alle situationer, uanset om dit badeværelse trænger til at blive moderniseret eller om du skal have helt nyt badeværelse.

Vi har mange års erfaring med at skabe badeværelseløsninger, og er sikre på, at vi kan skabe et badeværelse som efterlever alle dine ønsker og behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Ombygning af det nuværende badeværelse

Har du et badeværelse, der trænger til totalrenovering, hjælper vi dig gerne igennem projektet. Vi hjælper dig med at finde de rigtige håndværkere og med at finde de produkter du kunne tænke dig – lige fra toilet til badekar.

Vi hjælper dig også med at styre byggeprocessen, så dit nye badeværelse bliver præcis som du ønsker det.

Har du et badeværelse, der trænger til opfriskning med eksempelvis et nyt badekar, armatur, badeværelsesmøbler eller badeværelse med gulvvarme, så hjælper vi dig også gerne her. Vi kender til vigtigheden af de små detajler, som kan have stor betydning for at give badeværelset et helt nyt udtryk.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Inspiration til nyt bademiljø

Drømmer du om et lækkert, nyt badeværelse, men har svært ved at vælge f.eks. badeværelsesmøbler, badekar eller håndvask? Så kan det kan være en hjælp i inspirationsfasen at se billeder af andre badmiljøer og bad-design – på den måde bliver du bedre kvalificeret til at at tage et valg om, hvordan du ønsker, at dit badeværelse skal se ud.

Du kan få en masse badeværelse inspiration og ideer til dit bad-design ved at se nogle af de badeværelsesløsninger, som Bedre Bad-kæden står bag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Vi styrer badeværelsesprojektet fra start til slut

Når vi tager et badeværelsesprojekt, vil vi gerne være med helt fra starten af processen. Det vil altså sige helt fra udviklingen af jeres drømmebadeværelse, hvor vi hjælper med inspiration og idéer.

For os er det yderst vigtigt, at I føler jer trygge i processen, og at vi kan hjælpe jer med vores erfaring og viden. Når vi sammen er nået frem til en beslutning om, hvad projektet består af, kan I læne jer tilbage. Herfra er vi ansvarlige for alt – lige fra levering til montering.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Kvalitet og tillid igennem hele processen

Vi har alle kvalitetsmaterialerne og den faglige viden til at skabe jeres drømmebadeværelse. Som VVS-håndværker går vi ind for kvalitet og tillid. Kvaliteten kommer i form af vores dygtige og kompetente medarbejdere, både i form ag rådgivning og godt håndværk. Tilliden skaber vi sammen mellem os, da det er vigtigt for os, at vi skaber lige præcist det badeværelse, som I drømmer om.

Vi tager alle henvendelser meget seriøst. I er derfor garanteret kvalitetsrådgivning fra vores faguddannede personale fra start af projektet. For os er det essentielt at kunne levere den bedste service, og vi forlader aldrig en arbejdsplads, før vi er 100% tilfredse med resultatet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Kun de bedste produkter

Hos Søkrog VVS arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til bademiljø. Det betyder, at du er garanteret gennemført håndværk og at materialer og teknik matcher godt, hvilket er altafgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Søger du badinspiration i Svendborg?

Du er havnet det helt rigtige sted, hvis du er i markedet for hjælp og inspiration til badeværelse i Svendborg. Søkrog VVS tilbyder nemlig et Gratis Badtjek til alle badeværelsesinteresserede i Svendborg og omegn.

Brug vores viden, indsigt og erfaring til at skabe det perfekte individuelle badeværelse – bestil Gratis Badtjek.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 62 21 57 27
post@soekrog-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon