Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

Gratis Badtjek

Hvorfor skal du have et gratis Badtjek?

Hos Søkrog VVS A/S – Bedre Bad Svendborg tilbyder vi et gratis badtjek. Et gratis badtjek er din vej til starten på et flot nyt badeværelse. Du skal overveje, at få foretaget et badtjek, hvis du overvejer en renovering af badeværelset. Badtjekket giver dig det fulde overblik over hvad der kan lade sig gøre med dit badeværelse. Vi sender en kompetent og autoriseret vådrumsinstallatør hjem til dig, hvor denne foretager en vurdering af dit nuværende badeværelse. Her bliver samtlige aspekter af dit badeværelse taget op til vurdering, og tjekket efter i sømmene. Det gælder både installationerne, størrelsen, materialerne og meget mere.

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

  Dine forskellige muligheder til dit nye badeværelse

  Efter denne grundige gennemgang af dit badeværelse, bliver du præsenteret for dine forskellige muligheder til dit nye badeværelse. Disse muligheder kunne f.eks. indebære:

  • Udvidelse af badeværelse
  • Omlægning af badeværelse
  • Mindre renovering af badeværelse
  • Totalrenovering af badeværelse

  Efter præsentationen tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Hos Bedre Bad Svendborg har vi mange års erfaring med at skabe individuelle nye badeværelser. Gennem årene har vi renoveret et utal af forskellige typer af badeværelser, og har derfor erfaring, med alverdens forskellige forhold. Når vi planlægger projektet tager vi højde for alverdens relevante faktorer. Ofte skabes de bedste badeværelsesløsninger, ved at tage bygningens stilart og opbygning med i planlægningen. Klik her og find konkrete løsninger, som Bedre Bad gennem årene har skabt for vores kunder.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

  Efter kundens behov

  Når vi skaber badeværelsesløsninger for vores kunder, så lægger vi stor vægt på, at løsningen skal skabes helt og holdent ud fra kundens behov. Vi forstår til fulde behovet for, at have et personliggjort badeværelse, der afspejler familiens ønsker og behov. Vi skaber alverdens badeværelser – både store og små, minimalistiske og bombastiske. Når det handler om at skabe et nyt badeværelse, så skal man ikke gå på kompromis – Med Bedre Bad Svendborg som din samarbejdspartner kan alt lade sig gøre!

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

  Muligvis det vigtigste rum i boligen

  Vi er af den overbevisning, at badeværelset er et af absolut vigtigste rum i dit hjem. Det skyldes, at det er her familien starter, og slutter hver eneste dag. Derfor er det utroligt vigtigt, at badeværelset giver trygge og behagelige rammer, som skaber udgangspunktet for en god dag. Når det kommer til snakken om det helt rigtige badeværelse, så må man anerkende, at dette er et subjektivt emne. Derfor lægger vi stor vægt på, at få en dialog i gang med kunderne omkring deres personlige smag og behov. Der findes en masse forskellige funktionerne, materialer, møbler og tilbehør til badeværelser på markedet. Vores opgave er, at guide kunderne igennem dette virvar af muligheder, således at vi finder frem til den helt rigtige løsning for dem, og skaber det nye badeværelse efter deres ønsker og behov. Ønsker du, at høre mere herom, så er du meget velkommen til at kontakte os.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

  Et netværk af kompetencer

  Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi har vi et kæmpe netværk af kompetente kollegaer. Dette gør, at vi ikke kun skal forlade os på vores egne erfaringer og ekspertiser, når det kommer til skabelsen af lækre badeværelsesløsninger. Via kæden har vi nemlig et stort netværk af professionelle sparringspartnere, som skaber et godt grundlag for inspiration, effektivisering og vidensdeling.

  Kæden holder løbende sine medlemmer opdaterede omkring de nyeste trends, teknikker, funktioner og meget mere. Dette gør, at vi har fingeren på pulsen ift. de nyeste og mest effektive badeværelsesløsninger. Vi kan med garanti finde frem til den helt perfekte løsning til dig og din familie.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 62 21 57 27
  post@soekrog-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

   Navn

   Email

   Telefon