Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

Installation af toilet

Vi tager os af installationen, når du har valgt hvilket toilet og hvilke funktioner, du ønsker. Hvis du er i tvivl om dette, har vi her på siden et afsnit som kan gøre dig klogere på valg af toilet.

Vi installerer toiletter i Svendborg, Ollerup, V. Skerninge, Skårup, Vejstrup, Gudme, Stenstrup, Kirkeby, Thurø, Tåsinge, Oure, Gudbjerg og Ulbølle.

Du kan kontakte os på nedenstående knapper.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Er dit toilet en vandsluger?

Dit toilet kan koste dig mange penge i form af litervis af vand, som blot spildes, når dit toilet løber. Det gælder i særdeleshed for ældre toiletter.

Facts om toiletter:

 • Et løbende toilet kan resultere i, at op til 400.000 liter rent drikkevand løber direkte i kloakken. Det svarer til 10.000 kr. på årsbasis.
 • Løber et toilet så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje, kan vandregningen alligevel være på 2.500 kr. ekstra om året – og det er noget, der kan ses.
  For den pris kan du faktisk få et nyt, moderne og økonomisk toilet.

Er dette et problem du har? Så kontakt os endelig på nedenstående knapper, så vi kan få det ordnet før det koster dig for mange penge.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Bliv klogere på valg af toilet

Har du brug for hjælp til at navigere rundt i alle de nye moderne toiletters funktioner, så kan du herunder blive lidt klogere.

Hvis du allerede ved hvilket type toilet og med hvilke funktioner, kan du her gå direkte til vores webshop.

Hvilke funktioner skal dit toilet have?

Hos Bedre Bad Svendborg har vi en lang række forskellige toiletter og med forskellige funktioner. Du kan naturligvis vælge de grundlæggende funktioner, men du har også mulighed for at vælge toiletter med udvidede specialfunktioner som f.eks.:

 • Berøringsfri skyl: Skyllefunktionen aktiveres, når du fører din hånd over sensoren på toppen af toilettet. Dette er en god hygiejnisk løsning, som eliminerer spredning af bakterier.
 • Vandsparefunktion: Vandbesparende toiletter har lavt og højt skyl, så mængden af vand i skyllet kan tilpasses efter behov. På den måde kan du spare mange liter vand og dermed mange penge på vandregningen på årsbasis.
 • Dusch-funktion: Toiletter fra Geberit tager hul på en helt ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengører dig med en blid stråle.
Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Væghængt toilet eller bidet?

Hvis du ønsker mere end det sædvanlige tilbyder vi også installation af væghængt toilet eller bidet. På Bedre Bad – Bedre Energi’s hjemmeside kan du se nogle af mulighederne inden for væghængte toiletter – her er bl.a. toiletter fra Ifö, Geberit og Duravit.

Med et moderne, økonomisk toilet sparer du penge

Et moderne toilet er mere økonomisk, idet vandmængden er reduceret. Desuden kan skyllet tilpasses efter behov, idet du kan vælge mellem højt og lavt skyl. Her kan der virkelig spares på boligens vandforbrug!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 62 21 57 27
post@soekrog-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon