Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kenneth Søkrog
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kenneth Søkrog Bedre Bad Bedre Energi Svendborg - Søkrog VVS

VVS i Svendborg og omegn

Søkrog VVS Svendborg løser alle former for VVS-arbejde

Med moderne og tidssvarende teknik og værktøj tilbyder Søkrog VVS – Bedre Bad – Bedre Energi Svendborg alle former for VVS-arbejde. Vores montører er udstyret med servicevogne, der er indrettet som rullende værksteder, så vi på stedet og med kort varsel kan løse de fleste VVS-opgaver.

Vores uddannede VVS-montører har den baggrund, der skal til for at gennemskue, beregne og dimensionere det rigtige anlæg/system til dit behov!

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

VVS – Serviceordninger

Søkrog VVS laver gerne en serviceordning på din vand- og varmeinstallation. Vores erfaringer viser, at det i længden er billigere at få foretaget regelmæssige serviceeftersyn, end at reparere eller skifte når først uheldet er sket.

Når du opretter en serviceaftale gennem os, skræddersyer vi det efter lige netop det behov, som din installation kræver.

Ved oprettelse af en serviceaftale, får du altså mulighed for at spare penge på regningen, og samtidig mindsker du i højere grad risikoen for ufordsete omkostninger.

erhvervs bygning

VVS til private og erhverv

Vi udfører alle former for arbejde inden for vand, varme og sanitet for private og erhverv.

Vi håndterer alt fra det simple til det mere avancerede inden for VVS. Fælles for alle typer opgaver er, at de bliver leveret til rette tid, i den aftalte kvalitet og til den rigtige pris. Vi mener, at høj kundetilfredshed sikres gennem dialog med kunden og med fokus på kundens individuelle behov.

Hos Bedre Bad sikrer vi os alt virker optimalt inden vi går.

Skræddersyede VVS-løsninger

Hos Søkrog VVS skræddersyer vi altid opgaverne efter vores kunders individuelle præferencer og behov. Vi er nemlig meget bevidste om, at der sjældent er en løsning, som passer til flere af vores kunder.

Du kan derfor forvente, at vi sammen laver en projektplan, og dermed sikrer at dine individuelle præferencer og behov bliver opfyldt. Dermed kan vi sikre, at du bliver tilfreds med din investering, og samtidig får glæde af din løsning mange år ud i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Vi udfører blandt andet VVS inden for:

 • Brugsvandsinstallationer
 • Vandledninger i jord
 • Vandledninger i jord
 • Varmeanlæg
 • Installation, reparation og udskiftning af dine installationer
 • Renovering af køkken
 • Renovering af badeværelser
 • Nye badeværelser
 • Forsikringsskader
 • Udskiftning og reparationer af toilet, vandhane, pakning, ventiler
 • Køleanlæg med vand

Vi er klar til at levere den løsning, du ønsker – med faglig indsigt og engagement. Kontakt os!

VVS i Svendborg og omkringliggende byer

Vi løser VVS-opgaver i Svendborg Kommune, herunder Svendborg, Ollerup, V. Skerninge, Skårup, Vejstrup, Gudme, Stenstrup, Kirkeby, Thurø, Tåsinge, Oure, Gudbjerg og Ulbølle.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 62 21 57 27
post@soekrog-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon