BEREGN ENERGIMÆRKET (A TIL G) PÅ DIT HUS

– se hvor store energibesparelser (og værdiforøgelse) du kan opnå ved en energioptimering af dit hus!

Hos Bad Bad og Energi - Søkrog VVS A/S giver vi dig muligheden for at lave en energiberegning af husets energimærke. Vidste du, at energimærkning på dit hus spiller en stor rolle både i bolighandel og på varmeregningen? Et godt energimærke kan føre til en stor værdiforøgelse og kan spare dig penge. Det vil vi gerne hjælper dig med at opnå. Her på siden kan du starte med at lave en gratis energiberegning, ved at indtaste det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh. Det giver dig hurtigt et overblik over dit samlede energiforbrug, og hvor optimalt det fungerer. Et velfungerende anlæg kan give dig store besparelser på varmeregningen, derfor er det værd at overveje en energioptimering, hvis dit anlæg ikke fungerer optimalt. Det kan på mange punkter være svært, at danne sig et overblik over, hvilke muligheder der er for at optimere din energiløsning til dit hus, og hvordan man skal gribe det an. Derfor tilbyder vi rådgivning og vejledning fra en Certificeret Energivejleder, der er uforpligtende overfor energiselskaberne. Det betyder, at vi kigger objektivt på dit energiforbrug og vejleder udfra dine ønsker og behov frem for energiselskabernes interesser.

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Find ham her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

 

Læs mere om energi: