Beregn energimærke på boligen (A2020 til G)

Se potentielle energibesparelser og værdiforøgelse ved energioptimering af hus

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Søkrog VVS A/S giver vi dig muligheden for at lave en energiberegning af husets energimærke.

I vores gratis energiberegner nedenfor skal du blot indtaste boligens antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh. Det giver dig hurtigt et overblik over dit samlede energiforbrug, og hvor optimalt det fungerer.

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021. 

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Find ham her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Et velfungerende anlæg kan give dig store besparelser på varmeregningen, derfor er det værd at overveje en energioptimering, hvis dit anlæg ikke fungerer optimalt. Det kan på mange punkter være svært, at danne sig et overblik over, hvilke muligheder der er for energioptimering af hus og hvordan det gribes an. Derfor tilbyder vi et Energitjek, hvor du får vejledning fra en Certificeret Energivejleder, der er uforpligtende overfor energiselskaberne. Det betyder, at vi kigger objektivt på dit energiforbrug og vejleder udfra dine ønsker og behov frem for energiselskabernes interesser.

Energioptimer hus - få fordele nu og i fremtiden

Vidste du, at energimærkning på dit hus spiller en stor rolle lige nu og på sigt? Ved energioptimering af hus får du fordele som en mærkværdigt lavere varmeregning fra dag 1.

I det lange løb, når boligen skal på boligmarkedet, vil et energioptimeret hus udskille sig positivt iblandt mængden. Da kræsne købere lægger stor vægt på ejendommes tekniske installationer og energimærkning, vil du med en energirenoveret bolig have et forspring på boligmarkedet.

Læs mere om energi: