VVS, badeværelser, energi og blik

Søkrog VVS Svendborg hjælper både private og erhverv med flere typer opgaver.

Søkrog VVS - Bedre Bad & Energi er dine lokale og uvildige VVS-eksperter. Vi udfører bl.a. renovering af dit gamle badeværelse, og skaber dig et helt nyt og smukt badeværelse, med de bedste sanitetsprodukter.

Vi er altid opdateret på de nyeste trends og går op i at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Derfor udfører gerne et gratis badtjek, hvor vi kommer hjem til dig, og kigger på de muligheder der er for dit badeværelse.

Udover at vi renoverer og tilbyder totalløsninger til dit badeværelse, så står vi selvfølgelig også for at give vores kunder inspiration. Det kan nemlig være en svær proces at starte et helt nyt projekt, hvis man aldrig har prøvet det før. Derfor har vi i samarbejde med resten af Bedre Bad kæden lavet en udstilling, som er fyldt med de nyeste teknologier, møbler, tilbehør og meget andet til badeværelset. Her får du nemlig muligheden for at se og røre produkter fra mange vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m.

Badeværelser er selvfølgelig ikke det eneste, vi er specialister i. Vi leverer også de bedste energiløsninger til din bolig. Der findes mange forskellige løsninger, når du skal vælge en energiform, vi tilbyder:

Vores medarbejdere er certificerede energivejledere, så du kan altid være sikker på, at få en professionel rådgivning i forbindelse med rådgivning af hvilken energiform, der vil være den bedste løsning for dig og din familie. Det kan nemlig variere meget efter behov og hvilket hus du har.

Vi gennemgår derfor hele din bolig, så vi kan lave en komplet vurdering af dine muligheder for energioptimering, inden vi begynder rådgivningen.

Vi løser VVS opgaver i hele Svendborg og omegn.

Med moderne og tidssvarende teknik og værktøj tilbyder Søkrog VVS – Bedre Bad – Bedre Energi Svendborg alle former for VVS-arbejde. Vores professionelle montører er alle udstyret med servicevogne, der er indrettet som rullende værksteder, så vi på stedet og med kort varsel kan løse stort set alle VVS-opgaver. Det er med til at gøre vores service effektiv og funktionel.

Vores uddannede VVS-montører har den baggrund, der skal til for at gennemskue, beregne og dimensionere det rigtige anlæg/system til dit behov!

Søkrog VVS laver gerne en serviceordning på din vand- og varmeinstallation. Vores erfaringer viser nemlig, at det i længden kan være billigere at få foretaget nogle regelmæssige serviceeftersyn, end at reparere eller udskifte når først, der er sket et uheld.    

Kontakt os på 62 21 57 27 og lad os tage en udforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

VVS i Svendborg og omegn

Vi arbejder i Svendborg, Ollerup, V. Skerninge, Skårup, Vejstrup, Gudme, Stenstrup, Kirkeby, Thurø, Tåsinge, Oure, Gudbjerg og Ulbølle.

Se mere: